måndag

stöld

Hallå du tjyv!! Jag har nog upptäckt att du bytt ut mina fina kottar på bron mot några smala tunna rackare...
...eller får jag kanske ett kort på dom solandes på den spanska riverieran, eller är dom tillfångatagna av kottarnas befrielsefront mot höstprydnader eller har dom tjyvats för att placeras i en bättre miljö?
Tips belönas, om inte rikligt så åtminstone med äran. Tips som leder till gåtans lösning belönas med förutbestämt fynd från elins gömmor.

4 kommentarer:

Nästankusin Erica sa...

Jag vet, jag vet!!!! De hoppade säkert in i vår bil som tjuvpassagerare till stooooora staden för att skaka på fröna med de urbana kottarna på något tredigt uteställe!!!!! Har du lite flyt så tror jag att jag har ett par fiiiina stoooora Pinjekottar på vinden som läääääängtar ut på landet och kan hoppa ner i en kartong på tordag för vidarebefodran till de vilda vida fria vidderna!!!!!
(En sak in, två saker ut..... Vad kan jag mer stoppa i låddan, jag ligger minus i balansräkningen?)

Anonym sa...

Pallar såna storstadskottar livet på landet, när till och med infödingana flyr stället? :)
Men skicka hit dom du så får vi se hur lång tid det tar innan tjyven är framme igen. Men som tidigare 2 in 2 ut....

Nästankusin Erica sa...

WANTED - Efterlysning: Mina Pinjekottar saknas! Dina krimminella lantiskottar har säkert rövat bort mina lyxkottar!!!!!! Jag väntar nu oroligt på lösen-krav!!! När jag skulle hämta de små liven från deras vidsvåning så var de borta!!! Alt. 2. Det mååååååste finnas en internationell liga som försörjer sig på att kidnappa kottar!!!!

Anonym sa...

just det! precis som jag trodde.