lördag

Kattrackarna på upptäcksfärd

Efter att ha suttit och fräst på skänken i två dar verkar nykomlingarna ha kommit till ro. Tikken vaktar dom mot andra hundar fastän hon själv inte fått snusa på dom ännu. Piff&puff lockar till lek genom att vifta på svansen och sträcka fram nosen utan framgång. Jag tror att han beter sig för mycket som en hund så dom fattar inte vinken.
Alldeles nyss gick dom ut för första gången. Ragna (som kommer att få ett nytt namn för att det är för likt Ragnar) var först iväg. Wille (på bilden) smög lite försiktigare och försvann in under huset.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det värmer i hjärtat! Det är kul att se att det är Ragna som är modigast, inte direkt väntat;o)
Jonsson

Karolina Sundqvist sa...

Fina katter och vad kul att Piff&Puff fått kattsällskap :)

Nästankusin Erica sa...

FÖRSLAG PÅ PERFEKTA NYA KLASSISKA DUBBELNAMN: Knoll&Tott eller Bing&Bong!!!!

elin sa...

Namnen är redan klara Wille och Viola såklart :)

Ida sa...

Jag kallade katterna för Ragniz och Wonka :p Hur går det för dom nu, dom har väl inte bosatt sej under huset hoppas jag? :) MvH Ida

elin sa...

Ida, jag har visst fattat lite fel i vad kattorna heter :/. Wille var ju nästan rätt iaf:)Ragniz får byta namn eftersom vi haft stövarRagnar förrut och det blev så konstigt för vi sa fel hela tiden.

Ida sa...

Äsch då, det var inte så noga :) Det gör inget om hon får byta namn, Ragna är ett litet tant namn så tant Viola blir nog bra :p Är juh era katter nu så :) Hoppas det går bra för dom att bo in sej :)