lördag

Var e festen?

Stackars Hollywoodstjärnor och Lill-Babs som har såna här skor hela dagarna. Fast nu hör jag också till gänget och tänker trippa mellan hästhagarna med skavsår på stortån och kramp i vaderna. Snyggt är det iallafall!

8 kommentarer:

Koola Viola sa...

Tjusiga skor :o)

(Men jag håller mig nog till mina stallkängor ändå... Aldrig känner jag mig så felplacerad som när jag har o-stövliga skor på mig i hagen eller i stallet. Mer felplacerad än om jag råkar ta på mig stallkängorna in till stan.)

Karolina Sundqvist sa...

Wow vilka skor! De var verkligen fina, passar dig! Kanske inte i stallet, men på någon fest :)

Kamilla sa...

Aaah, härligt att någon tar över efter mig!=)Det kanske inte låter "klicketiklack" när du går till hagen, som det gjorde när jag gick i stallet, men det duger gott ändå=D. Fast jag vill se bildbevis på din nya "Kyra K-outfit" ;)Jag har blivit tvärtom jag, nu när man har varit hemma hela sommaren och bara gått i mysbyxor och gympaskor, men snart blir jag som vanligt igen:)

Anonym sa...

Men vilka snygga!! Då du bskrev dessa pjäser för mig såg jag framför mig ett par knallröda skor med stora rosor fastsydda över foten Hihihi Det är ju konstverk du ska ha på fotarna ;o)
Jonsson

elin sa...

kyra k -outfit ska jag fundera på... H var impad över dessa skor i komination med till knäna uppvikna fjällrävenbyxor, hans kamouflagetshirt och en rosa klut...

Anonym sa...

Snygga dojjor! Min mailadress är saraherixon163@hotmail.com så skicka ett mail vetja! Hov sarah:-)

Anonym sa...

Skulle inte dessa göra sig bra på "katträningsskåpet"?
Jonsson

Anonym sa...

Katträningsskåpret hmm, vad är det?
Hmm, är de månne mitt fd. älskade skåp.
Gl.Motta