torsdag

Jag städar..

och slänger. Varför sparar jag?
Ett par mycket trasiga täckbyxor som inte passar i storlek på någon av oss i detta hushåll har åkt i soporna. Andra utslitna kläder som jag har tänkt att använda när jag målar, är i stallet och gör andra "skitiga" sysslor har jag också slängt eftersom den högen bara växer och växer.
Udda plastburkar och lock ( man vet aldrig när det behövs), tidningar och papperslappar (det var nåt jag skulle läsa ju), bubbelplast (att klippa mönster ur till tovning, jamen eller hur) , kartonger ( till julklapparna ju) , myggspraysflaskor (man kan ju behöva en sprayflaska nån gång), en sunkig matta ( till hundsängen nång gång), trasiga blomkrukor (vänder man på den syns det ju inte), en halv linjal (det går ju mäta till 12,5 cm), krokiga spikar och raka skruvar ( jo, du läste rätt) och annat jox vilar nu i botten på soptunnan. Härligt!

4 kommentarer:

Koola Viola sa...

Ha ha, låter precis som hemma hos mig. Framför allt udda lock och byttor, stallkläder och krokiga spikar. Man resonerar lite... hamsteraktigt ibland. *skrattar*

karin sa...

haha,hihi kul!
Vem e du lik?
Närå, så länge det finns plats så spar jag å. Men SÅ gillar att elda och det är tur för mej.
Det är så himla skönt när rensningen är gjord.
Puss.

Nästankusin Erica sa...

Jag är stolt över dig, kan du inte komma hit och rensa oxå(eller ännu bättre, ta med en extra väska att fylla, sakerna kaaaaan ju vara bra att ha!)?

elin sa...

Jopp, jag är nästan världsmästare på att städa nu.