måndag

Vad gör man åt henne?

Hon som är emot mat med långa transporter, hon som är emot mat som inte är i svensk säsong, hon som bara vill äta ekologiskt om transporten varit lång, hon som vill veta att bonden i andra ändan har det bra, hon som har gått klimatkurs och är så snusförnuftig har köpt kanongoda jordgubbar från Belgien.

4 kommentarer:

karin sa...

Svårt att så emot frestelser som denna. Svårt att vara konsekvent jämt. Mänskligt drag det där.
Ma.

camilla sa...

Man gör ingenting. Hon är människa, helt enkelt.

Den som är perfekt får kasta första stenen. :)

Hoppas de smakar, de ser ljuvliga ut! (Och i Belgien är de säkert lika intresserade av ekologiskt och miljövänligt).

Anonym sa...

Du tar 4-10 färska gubbar
6 dl ljus rom
3 cl pressad limesaft
1-3 cl ockerlag gjord på råsocker
½ dl krossad is

Mixa detta så har du ett glas Stawberry daquiri att avnjuta till midsommar! Allt enligt ICA kurriren;-)
Kram Jonsa

elin sa...

Godaste jordgubbarna jag ätit sen ifjol!! Men ändå lite dåligt samvete..
Ska prova ditt recept Jonsa, lät smarrigt.