fredag

Gårdagens nyårsmiddag

En förfärlig längtan efter handpillade räkor gjorde att det blev en sådan förrätt den sista dagen på året. Tanken var att det skulle bli något mer avancerat än räkor i en kopp men efter lite funderande bestämde jag mig för att enklast är godast. Räkor, några bitar avocado, lite majjostuk på såsen och en limeklyfta tillsammans med en smörstekt brödskiva. Till varmrätt petade vi i oss tjocka skivor från ett älgkalvsinnerlår tillsammans med Simons whiskeysky. Potatisgratäng och ugnsbakade tomater med timjan slank också ned.

Till dessert blev det chokladsuffle med tropisk frukt samt kaffe och Xante.
Spontant tycker jag att det blev en schysst nyårsafton och ett okey avslut på 2009. För min egen del hoppas jag att 2010 kommer att bli ett strålande år för oss här på Torpet. Vi har många och stora planer och det vore fantastiskt om det mesta gick i lås utan så mycket krångel.
För er andra hoppas jag såklart att ni också får ett strålande 2010 med allt innehåll som ni önskar.
God Fortsättning!

4 kommentarer:

Liiza sa...

God fortsättning på detta år! Jag tyckte er nyårs middag lät jätte smarig. Vilka fina hästar du har.

Kramar från Liiza

Nästankusin Erica sa...

God fortsättning på Torpet och tack för superb logi! Blev tyvärr sämre i din mors fina men torra lägenhet och när jag kom hem gick jag in i väggen!!!! Har legat nerbäddad sedan jag kom hem under djupa lager av duntäcken och med en ljudbok inpluggad i örat. Jag kom upp till ytan i morse och blinkade yrvaket till ett underbart vinterlandskap utanför fönstret! Tar det m y c k e t långsamt idag för jag har lovar att hjälpa mor med bokföring imorgon….. Vi hörs XXX

Anonym sa...

Elin,
Vilken smarrig avslutning på Året!
Och GOD FORTSÄTTNING !
PÅ alla Planer!!
Gl. Motta.

Karolina Sundqvist sa...

Gott Nytt År! Och herregud vilken nyårsmiddag, där skulle jag vilja deltagit!

Blev ju inte något besök hos dig, tyckte det var alldeles kallt... jag kommer till våren eller sommaren :)